Mathilda

Alla inlägg den 7 maj 2014

Av Mathilda Alfredsson Mogart - 7 maj 2014 11:19

Igår & idag har jag prövat på morgonen med att gå upp klockan 7, få i båda barnen mat, klä på dom, borsta tänder & hår på Novelia & få mig själv klar för att sedan lämna Novelia på dagis ;) å måste säga att det går riktigt bra :)) är dock helt slut nu men jag ska väl förhoppningsvis inte mata Liam på natten allt för länge till;) måste säga att jag är riktigt bortskämd ändå, han har aldrig vaknat mer än en gång per natt för mat! Novelia matade jag ju nästan varannan timme-dygnet runt! Men stackarn hade ju så ont i magen innan vi kom fram till att hon hade mjölkallergi <3

I söndags hade jag familjen här på lite sent kalas för att jag har fyllt år.. Fick lite heminredning & pengar för bidrag till en D&G klocka som jag beställde igår :)

Plus att Liam fick lite presenter eftersom att några av dom inte träffat honom innan:) och lillan fick ett paraply av mormor ;)

I måndags tog jag med båda barnen till affären, Novelia var övertrött & ville hoppa ut vagnen hela tiden.. Som tur va så sov Liam;) passade på att shoppa lite till barnen oxå eftersom att Kappahl ligger där & dom har ju så fiiina barnkläder <3

Sedan åkte vi hem till Patricia & hennes barn & lekte en sväng innan vi åkte hem:)

Igår efter att Novelia var lämnad på dagis så åkte vi till socialen & skrev på papper för gemensam vårnad på Liam & även att vi garanterade att Ronny är pappa ;) sånt man måste göra om man är ogift ;)

Sen åkte jag å lillen vidare till Patricia innan Novelia skulle hämtas... Hanna och hennes "lilla" Nathalie va där oxå, stora tjejen brevid Liam ;)

Nu väntar jag på att kussen ska komma hit på en kaffe ;)

Och imorgon ska vi ta med kidsen på öppna förskolan, så skönt att det finns fler som är mamma lediga samtidigt <3

Puss & kram

Presentation


Mitt namn är Mathilda & bloggar lite om min vardag tillsammas med min älskade sambo & våran underbara Dotter

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards