Mathilda

Alla inlägg under februari 2015

Av Mathilda Alfredsson Mogart - 11 februari 2015 08:18

Ja jösses så tiden går! Känns som att man knappt hinner vakna på morgonen innan det är dax att gå å lägga sig igen ;) å här har vi ändå vart uppe sedan kvart över 6 :)) å det är ju inte alltid så kul att vakna då men barnen är så trötta på kvällen så mellan 19-20 så sover båda två ;)
Och det är ganska skönt att få några timmar själva på kvällen innan vi går & lägger oss.. sitta i soffan å se på nåt annat än pippi långstrump eller nicke nyfiken ;)

Liam har ju vart väääldigt krånglig vid läggningen men nu går det lika bra som med Novelia.. Efter välling & mys i soffan så bär vi upp honom i sängen så lägger han sig till rätta direkt för att sova :)

Novelia brukar säga att hon vill lägga sig så då får hon borsta tänderna, välja napp & så läser vi en bok (alltid samma dessvärre) å sen somnar hon :) vet inte om de kanske beror på att hon bara får ha nappen när hon sover som hon längtar så ;)

Gud, snart är Liam 1 helt år... vart tar tiden vägen?!!!? Känns som att det va igår vi gick å vanka på förlossningen för att få starkare värkar;)

Så skönt nu när våren börjar närma sig :) längtar såå till sommaren då man bara kan öppna dörren å äta i trädgården å bada å allt annat som hör sommaren till :)

Men tanken är att jag ska börja jobba i sommar, självklart skulle jag vilja vara hemma hela sommaren med barnen men jag vet ju att det är 1000 ggr lättare att få jobb under sommaren än till hösten så då får det bli så... å känns skönt att kunna få lite mer inkomster oxå ;)

Ronny har ju förhoppningsvis lite semester så han kan ha hemma barnen :) har iallafall fått dagisplats till Liam ifall att vi jobbar båda två :) å på samma avdelning som Novelia:))) va egentligen fullt men dom trixade lite å igår sa dom att han fick plats på ekan han me :))

Hepp dax att få lite kaffe & tårta av Novelia ;)



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Mitt namn är Mathilda & bloggar lite om min vardag tillsammas med min älskade sambo & våran underbara Dotter

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards