Mathilda

Alla inlägg den 18 april 2012

Av Mathilda Alfredsson Mogart - 18 april 2012 23:17

Jag idag är en Happy day   men ska börja med att gå tillbaka lite i tiden eftersom att jag ännu en gång vart kass på att uppdatera :P Sorry!

Vi var ju och kollade på en lägenhet till i stan häromdagen men det kändes inte alls bra men han nämnde att det fanns en ledig på Skaragatan som han trodde skulle passa oss! Så jag ringde till dom som bor där nu och bestämde att komma dit och titta dagen efter=)

Eftersom älskling hade jobbat natt och skulle jobba även kommande natt så kunda han inte följa med så Patricia följde med å kikade... Alltid skönt att ha någon att prata för & nackdelar me =) Hur som helst så kändes den jättebra      Men det ska ju inte vara lätt att få tag på en lägenhet i Lidköping så vi har fått vänta på svar länge!

Hmm, vad har mer hänt som kan vara värt att skriva om...

I Söndags var i iväg på kusten igen hemma hos min farbror med familj för att fira kära farmor som fyllde 70! Mycket trevligt, blir ju inte så ofta som alla träffas tyvärr :/

Sen var det Måndag & dax för jobb igen... En riktigt kämpig kväll, hade så ont i höfter & fogar! Men jag tog mig igenom kvällen men när jag väl kom hem tyckte jag allt synd om mig själv & fällde några tårar   

På natten skulle jag gå på toa men kunde knappt röra mig så min kära älskling fick leda mig !

Men tidigare på dagen hade jag pratat med senäte fastigheter som sa att vi skulle få lägenheten & att han skulle skicka kontraktet till oss =) Men ville inte lita på det innan vi fått pappret & det var påskrivet.

Dagen efter fick det bli ett besök hos farbror doktorn som sjukskrev mig för ischias, lambago & foglossning! 1 vecka till en början men nu ska jag söka havandeskapspenning iallafall! Så det blev ju inte så mycket nytta gjort igår!

Idag kändes det mycket mycket bättre även om det fortfarande gör ont! Har strukit lite gardiner, sen kom posten & även hyreskontraktet, därav en happy day ;) Så 1 juli blir det lidköpingsbor av oss =) Kanske inte bästa datumet med tanke på att jag är beräknad till 21 juni. Sen åkte jag till Linda & Milicia & hälsade på lite medans honey jobbat =) Passade även på att hämta ett papper som min chef har fyllt i angående havandeskapspenningen! Hoppas bara att f-kassan inte krånglar nu!


Ne nu ska jag plocka lite, imorgon kommer får vi lägenhetstittare på besök & jag ska till sjukgymnasten så då hinner jag inte städa ;)


Natti natti sötisar  


 

                                                  

          30+0


   

Bild från idag 30+6 ! Milicia längtar efter sin kusin   

Presentation


Mitt namn är Mathilda & bloggar lite om min vardag tillsammas med min älskade sambo & våran underbara Dotter

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards