Mathilda

Alla inlägg den 31 maj 2012

Av Mathilda Alfredsson Mogart - 31 maj 2012 11:14

Idag är en dag då jag oxå är väldigt trött! Har blivigt ganska vanligt den sista tiden:/ Vilket ioförsig inte är så konstigt! Har ju en liten bebis i magen som bestämt sig för att vara vaken nattetid, och de sägs ju att de e det den kommer vara när den föds då me :P Så vi får väl se;)

 

Vi har ju en ganska mjuk säng, precis som jag vill ha de - tills jag blev så jäkla tung & osmidig i kroppen... Bara det att man ska vända sig på nätterna är riktigt kämpigt, och då ska man upp & kissa MINST 3 ggr per natt! Så att man inte sover jättemycket är ju inte konstigt. Men när jag väl sover så är de hårt!

 

Jaja.. Jag tog ju faktiskt tag i städningen igår så jag kanske kan sitta i soffan utan ångest för att jag inte gör nåt? Kanske borde packa en flyttlåda idag så har man gjort nåt! Älsklingen är ju trots allt på jobbet och sliter....

 

Jag har ju två syskon i Skövde som fyllde år i Tisdags båda två, 3 & 7 år så jag ska dit i em för att lämna lite paket till dom =)

 

På tal om inget så känns det som att alla åker utomlands nu, blir så sugen på de me men vågar ju inte åka någonstans nu och i sommar så kommer lilltjejen vara för liten för att ta med sig ( tycker jag ) så kanske nästa år?

I år får vi nöja oss med att åka till sommarstugan på västkusten & ett par dagar i Falkenberg =)

 

     

Lite bilder från förra årets utlandsresa till Cypern , Fig Tree Bay! Underbart härligt!

 

Ne men ni får ha de så bra så höres vi =)

 

Puss & Kram

Presentation


Mitt namn är Mathilda & bloggar lite om min vardag tillsammas med min älskade sambo & våran underbara Dotter

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards