Mathilda

Alla inlägg under mars 2012

Av Mathilda Alfredsson Mogart - 20 mars 2012 09:31

Tjenare=)

Sitter här med min morrondrink & tar det lungt innan jag går in & väcker Honey! Igår kväll jobbade ju jag men när jag kom hem fick det bli lite våffelmys här hemma =) Så gött,riktgigt frasiga va dom!!

Sen hade jag bestämt mig fär att vänta tills klockan blev 00.00 & gå in på skatteverkets hemsida för att kolla skattebeskedet eftersom att jag läst där tidigre att man man kolla det fr.om 20 Mars! Meen typiskt nog hade dom öppettider på den tjänsten & öppnade inte försen kl 07.00 idag och så länge tänkte jag ju inte sitta vaken :/ Så tänkte ta det idag istället =) Men kunde inte se de ändå:/

Jag vaknade tidigt idag av min nästäppa ( ännu en biverkning av graviditeten) :P Men har faktiskt vart beroende av nässpray tidigare så är lite försiktig med det, har dock sagt till mig själv att jag får använda det när det närmar sig förlossningen eftersom att sömn är nog viktigt att få då har jag fått för mig! Sen även under förlossningen sägs det ju att andningen är den absolut största "bedövningen" & då kan jag ge mig själv godkännande till nässpray!

 

Får nog ta & väcka min Honey nu, ska ju iväg och kolla på några lägenheter idag innan jag ska jobba! Så håll tummarna för oss nu =)

 

Har inte några intressanta kort från helgen så bjuder på två stycken på mig :P

 

   

 

Hej då på er alla Sötnosar <3

Av Mathilda Alfredsson Mogart - 19 mars 2012 10:25

Go morron!!

Idag låg jag kvar i sängen på tok för länge trots att jag har en del att hinna med innan det bär iväg för en ny vecka med jobb;P Det bästa som finns är ju när man kan ligga & känna varenda rörelse våran lilla skatt gör =) Varje kväll & morgon har vi en liten "mysstund" med henne <3 Ronny tycker ju att jag trycker & skakar fö mycket på magen, men jag kan ju inte låta bli när jag vet att hon sparkar tillbaka om jag gör så =) Har hon dom här sovrutinerna när hon föds så har jag en jäkla tur... Sover hela nätterna ;)

Förutom att känna av hur skatten rör sig så börjar jag tycka att det är lite jobbigt :/ Ett jäkla tryck som gör att det blir jobbigt & andas, och jag vet ju att det inte blir lättare precis :P Sen hör man hur alla älskar att vara gravida & hur fina dom känner sig, men jag känner mig inte alls fin i detta, klart jag älskar att vara gravid för att jag vet vad som kommer till oss sen men det är en jäkla resa måste jag säga... Samtidigt som jag tycker att det är jättejobbigt så vill jag absolut inte byta ut det, tänk att inte få känna varje dag hur det rör sig & växer inom mig... <3

  Lite morgonmys med våran skatt <3

 

Igår så gjorde vi inte speciellt mycket nytta här hemma:P Jag börjar bli sjuk igen tror jag & älskling börjar friskna till :/ Jag var otroligt trött igår trots att jag inte gjort nåt ansträngande direkt :P

På eftermiddagen åkte vi iväg för ett litet mindre sent kalas för min bror som fyllde 20.... redan! Åt en riktig söndagsmiddag med närmsta familjen =) Trots att vi alla bor så nära så blir det så sällan man träffas, med olika arbetstider & skola & allt vad det är som kommer emellan så det är väl tur att det är nån födelsedag emellanåt;)


När jag kom hem så satte vi oss & kolla lite på min föräldrapenning... igen... Älskling är ju redan färdig med sin och kommer att få ganska bra, & jag får ju inte jättebra men inte jättedålig heller. Beroende på om F-kassan kommer att räkna frammåt eller bakåt i tiden så skiljer det 30 kr om dagen och det spelar ju inte nån jätteroll ;) Att jag inte skulle få en superbra ersättning visste vi ju redan när vi bestämde oss för att skaffa barn så då kan jag ju faktiskt inte klaga heller ;)


Sen har vi bokat en stuga i Falkenberg i sommar i augusti, hur mysigt som helst. Ronnys 2 systrar med familj har även gjort det samtidig så det kommer bli jättekul, ett problem är ju bara att Ronny vet inte om han har semester då eller inte :P Ska ju betalas in handpenning idag så vi får väl hoppas på att det går bra då.. Han har ju lämnat in att han kan jobba massa extra så då känns det ju som att han visar framfötterna iallafall =) Hoppas på riktigt fint väder då bara =)

       

Några bilder från när vi var i Falkenberg i sommras, dock hade vi ingen tur med vädret så, så vi åt mest ;)


Imorgon ska vi ju åka & kolla på några lägenheter i Lidköping som jag nämnt tidigare =) Hoppas verkligen att nåt faller oss i smaken  =)


Sen tänkte jag på det att det ska ju födas hur många bebisar som helst runt om oss den närmsta tiden =) Kommer ju bli massa kompisar till våran älskling =)


Nu ska jag fixa & dona med massa grejjer sen ska ja jobba! Ha en bra dag alla underbara =)

Av Mathilda Alfredsson Mogart - 17 mars 2012 22:58

Äntligen hemma från jobbet!! =)  Idag har vart så lite att göra på jobbet vilket innebär att det känns som varje minut är en timme lång, bara tittar på klockan hela tiden som typ står still:P Jaja, va ju sjuk i Måndags från jobbet så fick väl ta igen dom timmarna =) Hur som helst, har faktiskt inte gjort så mycket idag förutom jobbat. Var hemma hos Ted & Jeanette på förmiddagen & tog en kaffe med Honey!

Vi tänkte göra så lätt mat som möjligt idag eftersom att jag skulle iväg & jobba, så vi skulle göra korv & makaroner, simpelt, men det fanns inga makaroner hemma så vi åkte iväg till Willy för att BARA köpa detta & kom hem med en överfylld matkasse som innehöll typ allt utom det :P Så det va bara för älsklingen att åka tillbaka!

Ja sen var det ju som sagt dax för mig att jobba =) Lite tråkig eftersom att Ronny är ledig denna helgen & jobbar de 2 nästa medans jag jobbar denna & är ledig framöver på!

 

Nämnde ju igår att jag börjat få lite sammandragningar, har faktiskt blivit lite värre. Det gör ju inte ont eller så än men är ju jäkla obehagligt :/Vaknade av detta inatt! Men men, är ju normalt än så länge iaf =)

 

Hepp nu kom älskling innanför dörren som är heeelt extalterad eftersom att han fixat datan med tusentals filmer på ( har vart nåt fel på ljudet) =) Så får väl ta & se en film då kanske =)

 

Lägger upp en bild med 6 veckors skillnad där jag har samma tröja så ser man verkligen skillnaden =) Sista bilden är tagen idag =)

 

 

 

Juste ja, tänkte bara tipsa alla gravida om att gå in på babybox.se & anmäl er att ni är gravida så för ni en gratis babybox med lite prover & en jättebra blöjhink som ni får hämta ut på babyproffsen =)

 

Natti natti

Av Mathilda Alfredsson Mogart - 16 mars 2012 23:14

Tog mig en promenix i eftermiddags för att få lite luft... Och jag vet inte men tror att jag får sammandragningar när jag anstränger mig för mycket??? Vet ju att det är normalt under graviditeten me ändå :P

Anyway, när jag kom hem var det bara att skriva ner en inköpslista för det skulle tydligen bli film & mat hos Linda, Jonas & Milicia ikväll =) Var faktiskt ett tag sen  vi gjorde de ! Så det fick bli en goer köttfärslimpa & framför allt kokta morötter som jag tjötat om de 2 sista veckorna ;)

 

     26 + 1 plus ett par andra bilder =)    Linda & Jonas!

   Jag & Milicia!

    

                    Jag!                                              
                             Jag & Honey <3                

    Milicia!

 

Ringde på lite lägenheter i Lidköping idag me så vi ska på några visningar på Tisdag =) spännande!! Bara det att några utav dom va lite förtidig inflyttning , gämfört med vad vi har för uppsägningstis :/ Så om det skulle vara någon som ev är intresserad av att flytta in tidigt så kan ni gärna höra av er =) Vi har nu en 3:a på 111kvm, andra våning med balkong! Hiss finns, nytt badrum & nya tapeter =) 6950 kr Varmhyra!

 

Hepp nu ska vi gosa ner oss i soffan & ta det lungt! Är ju trots allt en kväll med jobb imorgon :P

 

Natti Natti

Av Mathilda Alfredsson Mogart - 16 mars 2012 09:56

Go mojjon ;)

Sitter i soffan & njuter av ledigheten =) Ja förutom att jag hade en så jäkla mardröm inatt om att Ronny gjorde saker som inte är ok! Och när jag vaknade så fick jag riktigt tänka till om det var sant eller inte ;P Jag var nästan fortfarande arg på honom när jag vaknade, men det tog inte länge försen jag insåg att nåt sånt kommer aldrig hända! Undrar bara varför man drömmer sånt? Det sägs ju att drömmar har med något helt annat att göra in real life? Separationsångest? Ne ja vet inte.. Jaja! Han är min iallafall =)

 

 

<3 Du & jag <3 Nu & föralltid <3 


 

Har lämnat lite intresseanmälningar på AB bostäder i Lidköping =) En 4:a, vet dock inte om det är hiss och eftersom att det är på 3:e våning så vill vi gärna ha det med barnvagn osv =) Sen på ett parhus, problemet är att det är typ en mil utanför Lidköping så jag vet inte riktigt om det är nåt för oss men vi kan ju alltid ångra oss om det skulle vara så =) Sen ska vi ringa på några lägengeter som va i NLT, Ronny kom hem med dem igår natt efter jobbet, ett utklipp från NLT och minns inte jag fel så kommer dom på Mån, Ons & Fre vilket innebär att det måste kommit i Onsdags & då tror jag ju att det är försent :P men man kan ju alltid ringa =)

 

Juste, vi köpte en skötväska härondan som jag är göörnöjder me =) En svart som är lite hårdare, som har ett sidofack för termos & ett sidofack för nappflaska så det håller värmen lite grann =)

 

 

Baby Travel To Go heter den =)

 

Dax att ta tag i denna dagen kanske =) puss hej!

Av Mathilda Alfredsson Mogart - 15 mars 2012 22:04

Ja som jag sa tidigare idag så har vi gått 26 fulla veckor idag =) Så tänkte visa hur stor man är en kväll som denna ;)

 

   

Kvällsmagen =) Längtar som en tok till våran älskling kommer

 

Japp, då kom man hem från jobbet för en liten stund sen =) Å jag riktigt njuter av vetskapen om att jag är ledig imorgon! Även om jag har bestämt att det ska städas imorgon, om det nu inte skulle råka vara strålande sol *hoppas hoppas hoppas* !!

 

Vi har ju bokat ett 3D uldraljud framöver & jag hoppas bara att det går ihop med våra jobbtider, va inte lätt att få en tid som båda passade oss och kliniken :/ Sen är det mellan vissa veckor som det ska göras för att bli bästa resultat och eftersom det kostar en hel del så är klart att man vill ha bästa resultatet=)

 

Lägger in en bild på hur det kan se ut =)

 

Tänk att vi kan få en sån klar bild på våran älskling

 

Sitter med en sån jäkla halsbränna för tillfället men vet ju att det är värt det =)

 

Om man skulle ta & hänga upp tvätten medans jag väntar på att kärleken ska komma hem från jobbet, och kanske kika på om det kommit ut något nytt boende i Lidköping!! Hoppas verkligen det! ha de bra =)

 

             

            Lite bilder från i sommras, för er som ännu inte förstått detta ännu så längtar jag till sommaren

Av Mathilda Alfredsson Mogart - 15 mars 2012 11:37

Hej å Hå!

Då sitter man här igen, bänkad framför datan igen, ska även idag iväg & jobba :/  Har verkligen vart en såndär vecka då jag absolut inte vill jobba.... Hur trött som helst hela tiden! Men jag är ju ledig imorgon så på något konstigt sätt känns detr ändå helt ok att jobba då =) Lite segt att jag inte vet försen på Fredag kväll om jag jobbar på Lördag kväll eller inte men å andra sidan så tar jag det jag får just nu =) Hoppas bara på att det blir lika fint väder imorgon som det var igår, så typiskt att vädret är huuur fint som helst när man inte e ledig :P

 

 

                                                  

  En bild från en gammal personalfest =)

 

Idag har vi gått 26 fulla veckor med lilla skatten som för tillfället har en boxningsmatch mot mig i magen ;) Och magmåttet är oförändrat sen i Måndags alltså 97 cm!

Har faktiskt trots att jag sov ganska länge idag hunnit ringa e hel del viktiga samtal idag! Bla till elbolaget eftersom att vi inte fått någon räkning denna månad -  då hade dom skickat till våran gamla adress :P vad är meningen med att ringa & ändra den om dom ändå tänker fortsätta skicka till den gamla??? jaja, hoppas den kommer rätt framöver nu =) Sen har jag fixat mitt nya bankomatkort och ringt lönekontoret eftersom att jag måste ha lite papper ifyllda av dom inför min mammapenning =) En hel djungel det där med förälldrapenningen :P

Sen har jag faktiskt ringt & ångrat ett köp på telefon hos telenor, insåg ju typ dagen efter att vi hade beställt hos dom att 3 har världens erbjudande nu: 349 kr mån, ring ,smsa, mmsa, hur mycket du vill & gratis internet uppkoppling - FAST KOSTNAD!! Hur bra som helst ju!! Så det fick det bli=) Ne nu ska jag nog ta och plocka ur diskmaskinen för att fylla den igen :P Bjuder på ett par bilder me ;)

 

         

Ladys Night =)                        Cypern                        Bröllop                 Kärlek                

 

 

Ha en bra dag kära vänner

 

 



Av Mathilda Alfredsson Mogart - 14 mars 2012 21:47

Jäsp!

Kom precis hem rån jobbet & här va det tomt =( Älskling kommer inte hem från jobbet förens tidigast halv 12...

Vi har ju beställt nya telefoner, iphone 4s.. Dax att byta ut 3:an :P Hur som helst så fick Ronny sin idag men jag som promt skulle ha en  vit får vänta ett tag till eftersom att dom var slut!! Skulle ju verkligen behöva ha den typ nu egentligen eftersom att min börjar krångla :/

Åkte till Linda en sväng innan jobbet för att spela lite Yatsy innan jobbet idag, en liten grej vi har hållt på med i 2 år så fort det är fint väder ute =)  Hur som helst så åkte jag förbi Motoristen på vägen för att köpa mig en dagens och fick syn på Ölen Singha - en öl från Thailand=) Fick mig verkligen att längta tillbaka !! Även om jag inte är så storförtjust i öl så är det konstigt nog alltid gott utomlands =) Jaja, en sån resa får det bli när våra barn blivit lite äldre, alldeles för lång restid tycker jag för dom små liven!

 

Den goda ölen från Thailand !!                                              Jag , Lena & Emma I Kata, Phuket <3

  

     

                          Love Yatzy                                             
       Jag & Linda i sommras

 

Jag fortsatte ju iväg till jobbet efter att jag hade vart hos Linda, pratade litre med min chef som sa att dom måste dra ner ca 75 000 på löner så jag ska jobba lite mindre =( Det löjliga är att det kommer att bli ca 4 timmar i månaden som försvinner från mig, och några 75 000 blir inte det då vill jag lova, haha.... jaja, jag ska ju faktiskt inte vara kvar så himla länge till så det gör väl mig inget så sett, bara löjligt att jag inte kan få jobba då, det är ju inte så att det är jag som är dyrast att ha där :/

 

Jag har ju en ögoninfektion i helgen som verkar vara helt borta=) Skööönt!! Hur jobbigt som helst när ögonen bara rinner, plus att jag fixade inte riktigt solljuset, så fick sitta inne med persiennerna nerdragna en otroligt solig dag :P Ledig dag dessutom... jaja!

 

Fy, vad jag har längtat till sommaren idag då, satt i solväggen & kände hur det brände! Det bästa av allt är att i sommar har vi våran lilla sötnos hos oss <3

 

         

Passar på att slänga upp några underbara sommarbilder som får mig att längta till sommaren ännu mer ;)

 

Hepp, nu ska jag ta & hoppa in i duschen, är så gött att lägga sig nyduschad =) Sen ska jag nog slänga i mig nåt ätbart, och vem vet, sen kanske klockan är så mycket att min kärkek kommer hem <3


Natti Natti! 

 

Presentation


Mitt namn är Mathilda & bloggar lite om min vardag tillsammas med min älskade sambo & våran underbara Dotter

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<<
Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards